HACCP - HAZARD ANALYSIS and CRITICAL CONTROL POINT: analiza opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka je preventivni sustav samokontrole i zakonska obveza u objektima koji posluju s hranom.

Stručni tim djelatnika ZZJZ OBŽ pruža pomoć subjektima koji posluju s hranom pri uvođenju HACCP sustava.

Usluge koje nudimo:

  • obilazak objekta

  • analiza postojećeg stanja

  • prijedlog mjera za otklanjanje tehničkih i organizacijskih nedostataka

  • teoretska i praktična edukacija osoblja vezana uz skladištenje, proizvodnju i distribuciju hrane, održavanje higijenskih uvjeta i osobne higijene u objektima

  • pomoć u uvođenju potrebne dokumentacije neophodne za funkcioniranje HACCP sustava

  • verifikacija HACCP sustava

  • provođenje radionica i seminara iz područja sigurnosti hrane

     

    Voditelj tima:             Ljiljana Ćavar dipl.sanit.ing.

    e-mail:                       zz-epi-haccp@zzjzosijek.hr

    Telefon:                     +385 31 225 711

                                        

     

    PRIJAVNICA ZA USLUGE SAVJETOVANJA

    REFERENTNA LISTA