Pretraga
Zavod
  Izbornik Zatvori

  Besplatno nutricionističko savjetovanje

  Ispunjavanjem elektroničkog obrasca prijavljujete se na besplatno nutricionističko savjetovanje koje provodi Nutricionističko savjetovalište pri Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u 2023. godini. Mogućnost sudjelovanja imaju djeca i mladi s područja Osječko-baranjske županije te je broj sudionika ograničen.
  Molimo Vas da na pitanja odgovorite iskreno kako bi došli do objektivnih podataka. Svi prikupljeni podaci ostaju tajni i koriste se isključivo u svrhu nutricionističkog savjetovanja.
  Ukoliko osoba koja se prijavljuje na besplatno nutricionističko savjetovanje nije punoljetna podatke ispunjava roditelj ili skrbnik.
  Kontakti davatelja usluge: Nutricionističko savjetovalište
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  0,00 €

  Zašto se prijaviti?
  Kroz nutricionističko savjetovanje djeca i mladi mogu osvijestiti važnost svakodnevne brige o prehrani te na koji način uskladiti njezine principe i užurbani način života. Pravilna prehrana prepoznata je zdrava životna navika te svakom djetetu i mladoj osobi omogućuje najbolji mogući rast i razvoj te sprječava nastanak kroničnih nezaraznih bolesti.

  0.0 0
  Napišite svoj osvrt Zatvori
  *
  *
  • Loše
  • Izvrsno
  *
  *
  *