Pretraga
Zavod
    Izbornik Zatvori

    Odjel za mikrobiologiju hrane i predmeta opće uporabe

     

    Zaštita zdravlja potrošača od zaraznih bolesti te opskrba zdravstveno ispravnom i sigurnom  hranom glavni je zadatak Odjela za mikrobiologiju hrane i premeta opće uporabe  Službe za zdravstvenu ekologiju pri Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije. U svrhu sprečavanja nastanka i širenja zaraznih bolesti porijeklom iz hrane u Odjelu za mikrobiologiju hrane i predmeta opće uporabe provodi se kontrola mikrobiološke ispravnosti hrane, hrane za životinje i predmeta opće uporabe u svim fazama proizvodnje, prerade, distribucije i skladištenja kao i kontrola mikrobiološke čistoće u objektima pod sanitarnim nadzorom sukladno važećim zakonima, propisima i standardiziranim metodama. Laboratorij za mikrobiologiju hrane Službeni je laboratorij koji provodi analizu hrane u svrhu monitoringa prema zahtjevima nadležnih tijela te sudjeluje u epidemiološkim izvidima tijekom trovanja uzrokovanog hranom.

    Laboratoriji:

    • Laboratorij za mikrobiologiju hrane i predmeta opće uporabe
    • Laboratorij za molekularnu dijagnostiku
    Pogledajte kao Rešetka Popis
    Sortirajte kao
    Prikaz po stranici

    Kontrola mikrobiološke čistoće objekata u lancu hrane

    Mikrobiološka analiza hrane i predmeta opće uporabe te kontrola mikrobiološke čistoće objekata u lancu hrane metodom brisa/otisaka, a prema važećim zakonima, propisima i standardiziranim metodama
    0,00 €

    Fizikalno-kemijsko, kemijsko i mikrobiološko ispitivanje hrane i predmeta opće uporabe

    Fizikalno-kemijske i kemijske analize hrane i predmeta opće uporabe prema važećim zakonima, propisima i standardiziranim metodama
    0,00 €
    Filters Close