Pretraga
Zavod
  Izbornik Zatvori
  Natrag

  Potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava

  26 ruj 2023

  Potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za uspješne prijavitelje u okviru ograničenog poziva na dodjelu bespovratnih sredstava: "C5.1.R3-11 Centralno financiranje specijalizacija"

  U Ministarstvu zdravstva ravnateljica izv.prof.dr.sc. Nataša Turić prisustvovala je potpisivanju ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za uspješne prijavitelje u okviru ograničenog poziva na dodjelu bespovratnih sredstava: "C5.1.R3-11 Centralno financiranje specijalizacija" koji se financira sredstvima u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026. NZJZ OBŽ je među 24 zdravstvene ustanove koje su uspješno prijavile projektni prijedlog i kojem su odobrena sredstva u iznosu od 393.701,59 EUR. Potpisivanjem ovog ugovora dodjeljena su sredstva za aktivnosti provedbe plana i programa Specijalističkog usavršavanja doktora medicine iz sljedećih djelatnosti: jedna specijalizacija iz kliničke mikrobiologije, jedna specijalizacija iz školske i adolescentne medicine i dvije specijalizacije iz epidemiologije.

  Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

  Komentari
  Objavite svoj komentar Zatvori